Whiskey bars

Bekende whiskeybar in Nederland

Whiskey drinken doe je natuurlijk niet alleen thuis, dat doe je samen met kenners, die je vindt in een bekende whiskey bar in Nederland. Hier wordt niet alleen whiskey geschonken van de bekende merken die je bij iedere slijter kunt kopen, maar ook bijzondere whiskeys staan hier op de plank. Je kunt hier de drank proeven zoals hij bedoeld is. Whiskey bars zijn bedoeld om je te laten kennismaken met de drank in al zijn facetten. Whiskey is een drank voor mensen die van het leven genieten, niet voor zogenaamde ‘doordrinkers’. Je ziet wel eens in films hoe een glas goede whiskey in 1 teug achterover wordt geslagen. Dat is een gruwel voor de echte kenner.

Genieten in een whiskey bar in Amsterdam

In een whiskey bar in Amsterdam geniet je optimaal van deze bijzondere drank. Bestel een echte Glenn Talloch of een Teachers en proef de heerlijke smaak van whiskey die met liefde is gemaakt. Whiskey wordt gemaakt op drie belangrijke plekken in de wereld. Je hebt de Ierse whiskey, de Schotse whiskey en de whiskey uit de Verenigde Staten, ook wel Bourbon genoemd. De Amerikaanse whiskey is in dit land geïntroduceerd door de immigranten uit het Verenigd Koninkrijk.

Genieten in een whiskey bar in Rotterdam

Ook in een whiskey bar in Rotterdam kun je genieten van een uitstekend glas whiskey. Rotterdam is als één van de grootste havensteden ter wereld een belangrijke doorvoerhaven van de geliefde drank vanuit de distilleerderijen in met name Ierland en Schotland. Genieten van een goede whiskey doe je met vrienden in een gezellige whiskey bar in Rotterdam. De barman is een echte kenner en kan je dus alles vertellen over de whiskey die je voorgezet krijgt. Whiskey wordt gemaakt met verschillende smaken. Zo is er whiskey met een zachte smaak, maar ook met een pittige turfsmaak. Het is net waar je van houdt waar je voorkeur naar uit gaat.

Een whiskey bar in Utrecht bezoeken

Natuurlijk vind je ook een whiskey bar in Utrecht, één van de bekendste studentensteden van Nederland. Hier geniet je van een goede whiskey met een bijzondere smaak. Als je alleen de grote merken whiskey kent die in iedere kroeg worden geschonken dan gaat er in een echte whiskey bar een wereld voor je open. Hier ontdek je dat er meer is dan Johnnie Walker en Jack Daniels. Hier leer je smaken kennen die je nergens anders zult ontdekken. Met deze kennis kun je je volgende fles whiskey met zorg uitkiezen zodat je er ook thuis van kunt genieten of je gasten ermee kunt verwennen.