Tasting Collection

Ze zeggen wel eens dat whisky een drank is die je moet leren drinken. Eenmaal verliefd geworden op dit kostbare vocht wil je het nooit meer missen. Een Tasting Collection Whisky is een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met deze wereldwijd gewaardeerde drank. Whisky wordt doorgaans gedronken bij speciale gelegenheden, al zijn er liefhebbers die iedere dag een speciale gelegenheid kunnen bedenken die echt een goed glas whisky verdient. Wil je mee kunnen praten over whisky, dan zijn de Tasting Collections een prima manier om kennis te maken met whisky en jouw voorkeur te bepalen.

Tasting Collection Game of Thrones

Ben je fan van de serie Game of Thrones, dan weet je vast en zeker ook dat whisky daar geregeld op tafel stond. Er zijn drie op de serie geïnspireerde whisky’s op de markt en deze zijn nu verzameld in de Tasting Collection Game of Thrones. Je kunt deze online bestellen. De set bevat een proeverij van Johnnie Walker – A Song Of Ice, Johnnie Walker – A Song of Fire & Johnnie Walker – White Walker. Stuk voor stuk verrukkelijke blended Scotch whisky’s met een sublieme smaak zoals je dat mag verachten van Johnnie Walker. En dan is er nog een luxe variant van de Tasting Collection Game of Thrones. Deze bevat niet alleen de 3 speciale Johnnie Walker whisky’s maar laat je ook kennismaken met nog eens 9 beroemde blended Scotch whisky’s die als een engeltje over je tong dansen.

Maak kennis met whisky uit alle windstreken

Wie denkt dat whisky alleen in Schotland en Ierland wordt gemaakt heeft het mis. Er zijn meer landen die zich inmiddels met succes hebben gewijd aan het brouwen van hun eigen whisky. Een Tasting Collection laat je kennismaken met onbekende whisky uit andere streken. Kies bijvoorbeeld voor een Tasting Collection Bourbon uit de VS, of een Tasting Collection Japan met verrassende whisky uit het Land van de Rijzende Zon. Er zijn ook Tasting Collections met wereld whisky’s en met speciale edities van beroemde merken. Een proeverij is het summum voor de echte liefhebber, een ideale manier om je favoriete drank nog beter te leren kennen en nieuwe smaken te ontdekken.

Een Tasting Collection is het ideale cadeau

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, jubileum of andere bijzondere gelegenheid? Een Tasting Collection aanbieding kan dan goed van pas komen. De Tasting Collecties die je online kunt bestellen bevatten stuk voor stuk uitstekende whisky, verpakt in een luxe geschenkdoos. Bij sommige sets wordt een boekje meegestuurd met informatie over de whisky en de herkomst ervan. Je kunt daarbij natuurlijk kiezen voor een proeverij van premium whisky’s, maar ook als je wat minder te besteden hebt is een Tasting Collection heel goed betaalbaar. Er zijn altijd mooie Tasting Collection aanbiedingen waar je online van kunt profiteren.