Jack daniel’s

Maak nu snel gebruik van onze Jack Daniel’s aanbiedingen! Online ga je geen betere Jack Daniel’s aanbiedingen vinden, dus lees snel verder. Jack Daniel’s is hét whiskeymerk, een begrip voor whiskeyliefhebbers over de gehele wereld. Een van de populairste merk is Jack Daniel’s Honey. Het helpt natuurlijk dat Jack Daniel’s geliefd was onder de coolste rocksterren, zoals Keith Richards of Slash. Een Jack Daniel’s is simpelweg de stoerste whiskey op de planeet, zo simpel is het. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de heerlijke smaak van deze drank. Kortom, het ideale moment om gebruik te maken van onze Jack Daniel’s aanbiedingen.

Jack Daniel’s Tennessee whiskey

Jack Daniel’s Tennessee wordt veelal neergezet als een bourbon, maar dit is echter niet helemaal waar. Alhoewel deze whiskey de Amerikaanse conventies op het gebied van bourbon respecteert, maakt deze whiskey gebruik van een uniek element tijdens het filteren van het geheel. Wanneer het distilleerproces is afgerond, wordt de whiskey gefilterd aan de hand van een dikke laag houtskool van wel drie meter. Dit duurt ongeveer 10 dagen, waardoor de whiskey een aantal elementen van de houtskool absorbeert. Heb je jezelf wel eens afgevraagd waar de karakteristieke zachtheid vandaan komt? Dit is het antwoord. Door deze manier van filteren ontstaat de zachtheid, wat voor de distinctie tussen bourbon en Tennessee whiskey zorgt. Daarnaast zijn de smaken van vanille, karamel, rijp fruit, specerijen en geroosterde eiken te ontdekken in deze whiskey. Wanneer je gebruik maakt van onze Jack Daniel’s aanbiedingen, kun je zelf de smaken in deze heerlijke whiskey ontdekken. De flessen hebben veelal een inhoud van 70 cl.

Sour mash distillatie

Naast dat Jack Daniel’s whiskey gefilterd wordt aan de hand van houtskool, ook wel bekend als Charcoal mellowing, maakt deze whiskey tevens gebruik van een unieke methode binnen het distilleren. Deze manier van distilleren heet de Sour Mash distillatie methode. Bij dit proces wordt een aparte vergistingstechniek toegepast op de whiskey. Een derde deel van de gist van het vorige proces wordt gemengd met twee derde deel nieuwe gist. Dit wordt bij het beslag gevoegd. Dit voegt een aantal aroma’s toe, waar vooral de fijnproever erg van kan genieten.

De coolste whiskey

Naast de kwaliteit van de whiskey, heeft Jack Daniel’s tevens naamsbekendheid vergaard door de vele rocksterren die in grote kwantiteiten de drank verorberd hebben. Rockgoden als Keith Richards en Slash zijn vele malen gefotografeerd met een Jack Daniel’s 70 cl in hun hand. Het is om deze reden dat Jack Daniel’s misschien wel de bekendste en gaafste whiskey van de wereld is. Voel je ook een rockster, en maak gebruik van onze Jack Daniel’s aanbieding.