Glenfiddich

Glenfiddich: haal goud in huis met deze whisky!

Dankzij onze Glenfiddich aanbiedingen heb jij binnenkort de lekkerste Schotse whisky in huis. In 1887 richtte William Grant deze distilleerderij op in de Schotse plaats Dufftown. Dit ligt in de regio Speyside, waar tegenwoordig zo’n 50% van de Schotse single malt whisky wordt geproduceerd. Waaronder dus Glenfiddich, één van de bekendste Schotse whisky’s op de markt. Glenfiddich kopen: het kan bij ons. Wil jij genieten van een heerlijk stukje Schotland? Maak dan nu gebruik van onze Glenfiddich aanbiedingen, zodat ook jij een stukje Schotland in huis kan halen.

Glenfiddich single malt

Glenfiddich is een single malt whisky. Hierbij wordt veelal de aanname gemaakt dat single malt betekent dat maar één soort whisky is gebruikt, maar dit is niet het geval. Single malt betekent dat meerdere soorten whisky gebruikt zijn, maar dat deze allemaal van één distilleerderij afkomstig zijn. Doordat single malt whisky’s aan één locatie gebonden zijn, bezitten ze allemaal een unieke smaak dankzij de omgevingsgebonden factoren die van invloed zijn op de uiteindelijke smaak. Zo ook bij Glenfiddich single malt whisky. In deze gouden whisky kun je een hoop smaken ontdekken.

Hoe word Glenfiddich whiskey gebrouwen?

In Amerikaans eiken vaten en Spaans eikenhout vaten wordt de whisky zo’n 12 jaar gerijpt. In deze vaten heeft voorheen bourbon en sherry gerijpt, wat van invloed is op de smaak van Glenfiddich. Na de rijping van 12 jaar worden verschillende vaten samen gegooid in een groter vat waarin ze kunnen ‘huwen’. Dit houdt in dat ze samenvoegen en hun smaken op een gebalanceerde manier mixen, waardoor de distinctieve smaak kan ontstaan. En wat een hoop smaken kun je in Glenfiddich whisky ontdekken: groene appel, peer, geboterde honing, gemoute graan, amandelen, vanille, geroosterde noten, een vleugje kruidnagel en wat nootmuskaat. Een volle smaak met een enorm veel variatie, zodat je bij elke slok iets nieuws kunt ontdekken. Deze veelzijdigheid maakt Glenfiddich zo geliefd. Maak daarom snel gebruik van onze Glenfiddich aanbiedingen, zodat je zelf de smaken in deze whisky kunt ontdekken.

Maak nu gebruik van onze Glenfiddich aanbiedingen

Glenfiddich is één van de heerlijkste Schotse whisky’s op de markt. De unieke ingrediënten gecombineerd met een distinctief distilleerproces zorgen er voor dat je bij iedere slok weer een ander element proeft. Daardoor lijkt deze whisky zich bij iedere teug te vernieuwen. Wil je binnen het comfort van je eigen huis een stukje Schotland ontdekken? Maak dan nu gebruik van onze Glenfiddich aanbiedingen. Verkrijgbaar in flessen van 70 cl. Proef een heerlijk stukje Schotland.