Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige whiskey met een zachte en volle smaak? Zoek niet verder, want Dewars Whiskey heeft precies wat je zoekt! Met onze Dewars Whiskey aanbieding profiteer je nu van korting op een reeks van onze populairste whiskey’s, waaronder Dewar’s Caribbean Smooth, Dewars Japanese Smooth en Dewars Portugese Smooth. Al deze whiskey’s worden geproduceerd in de Dewar’s-distilleerderij in Aberfeldy, Schotland, en ondergaan ons iconische dubbele rijpingsproces, waarbij ze tweemaal in eikenhouten vaten worden gerijpt om een rijkere en zachtere smaak te geven.

Dewar's Whiskey: dé perfecte keuze voor elke gelegenheid!

Dewar’s Whiskey is dé perfecte keuze voor elke gelegenheid, of je nu wilt genieten van een glas met pure whiskey of als basis voor cocktails. Het is een populaire keuze onder liefhebbers van Schotse whiskey en wordt wereldwijd gedronken. En met onze aanbieding kun je nu genieten van deze kwalitatief hoogwaardige whiskey tegen een gereduceerde prijs.

Heerlijke Schotse whiskey

Dewars is een populaire Schotse Whiskey dat bekend staat om zijn zachte, volle smaak en iconische dubbele rijpingsproces, waarbij de whiskey tweemaal in eikenhouten vaten wordt gerijpt om een rijkere en zachtere smaak te geven. Het merk is opgericht in 1846 door John Dewar en wordt geproduceerd in de Dewar’s-distilleerderij in Aberfeldy, Schotland. Dewar’s biedt een reeks whisky’s, waaronder gemengde Schotse whisky’s, single malt Schotse whisky’s en gemengde malt Schotse whisky’s. Sommige populaire varianten van Dewar’s zijn Dewar’s White Label, Dewar’s 12 Year Old en Dewar’s 18 Year Old.

Dewar's Caribbean Smooth

Dewar’s Caribbean Smooth is een gemengde Schotse whisky die gemaakt wordt met een blend van single malt en graan whiskey’s. De whiskey wordt gerijpt in eikenhouten vaten en daarna afgewerkt in rumvaten om de whiskey een uniek smaakprofiel te geven met hints van tropische fruit en kruiden. De Dewars Caribbean Smooth Whiskey is erg populair bij whiskey liefhebbers die op zoek zijn naar iets anders en meer verfrissend. Combineer deze whiskey met tropisch fruit, zoals mango en ananas, of met pittige smaken, zoals gember en chili. Als je op zoek bent naar een unieke, zachte en smaakvolle whiskey, dan is de Dewars Caribbean Smooth zeker een aanrader!

Dewars Japanese Smooth

Dewars Japanse Smooth is een gemengde Schotse whiskey die is samengesteld met behulp van Japanse whiskey’s en Schotse single malt whiskey’s. De whiskey wordt gerijpt in eikenhouten vaten en heeft een unieke smaak met hints van kersen, vanille en een vleugje peper. De Dewars Japanese Smooth is een onderdeel van Dewar’s Premium Whiskey reeks en staat bekend om zijn zachte en makkelijk te drinken karakter. Dewar’s Japanese Smooth is een veelzijdige whiskey en populair bij whiskey liefhebbers die op zoek zijn naar iets anders en meer exotisch. Dewars raadt aan om deze whiskey te combineren met Japanse gerechten, zoals sushi of tempura, of met andere exotische smaken, zoals mango en ananas.

Dewars Portuguese Smooth

Dewars Portuguese Smooth is een gemengde Schotse whiskey die is samengesteld met behulp van Portugese brandy en Schotse single malt whiskey’s. De whiskey heeft een unieke smaak met hints van rozijnen, karamel en een vleugje kruiden. Het is een veelzijdige whisky die puur, op ijs of als basis voor cocktails kan worden genoten. Combineer deze heerlijk zachte Dewars Portuguese Smooth Wishkey met zoete gerechten, zoals chocolade of gebak of combineer hem met andere exotische smaken, zoals kokos en ananas.

Heerlijke Schotse Whiskey

Maak kennis met de heerlijke Schotse Whiskey, zonder te hoeven reizen naar Schotland. Proef de rijke, zachte smaken en aroma’s van de unieke whiskey’s. Dit is een aanbieding die je niet wilt missen!