Aanbiedingen

Whiskey aanbieding

Voor de beste whiskey aanbiedingen ben je hier aan het juiste adres! En ook voor aangename whisky aanbiedingen zit je hier goed. Nu denk je misschien: ik zie twee keer dezelfde zin, maar in eentje zit een typefout. Dit is echter niet zo: whiskey komt namelijk uit Ierland, whisky uit Schotland. Al jarenlang zijn deze landen in een hevige strijd verwikkeld, beide landen claimen namelijk de beste whisk(e)y’s ter wereld te fabriceren. Misschien dat jullie een handje kunnen helpen door één van de diverse whiskey aanbiedingen te proberen en te bekijken welke je het lekkerst vindt? Heb je meer een voorkeur voor een stoere Jack Daniels uit Amerika of kies je toch liever voor een Noord-Ierse topper Bushmills?

Het kan natuurlijk zijn dat je niet zo bekend bent met whiskey. Bij deze een kleine uitleg. Whiskey is een alcoholische drank die gedistilleerd wordt en veelal graan of mout als basis heeft. Daarnaast is het typisch voor een whiskey om jaren gerijpt te worden in diverse soorten vaten, welke elk hun eigen smaken en tonen toevoegen aan het uiteindelijke resultaat. Een blended whiskey bestaat uit verschillende soorten whiskey’s die samengevoegd zijn voor een hogere kwaliteit.

Een aantal bekende Blended merken zijn: The Famous en Glenn Talloch.

Dit is bij single malts tevens het geval, maar hierbij komen alles whiskey’s van dezelfde distilleerderij. Wanneer een merk een jaartal bevat, bijvoorbeeld Bushmills 10 Years, dan refereert dit jaartal naar de leeftijd van de jongste whiskey die aan de blend is toegevoegd.

Een aantal bekende Single malts merken zijn: Dalwhinnie, Glenfiddich en The Glenlivet!

Goedkope whiskey

Whiskey voor een aangename prijs vind je dus hier. Het is hierbij van belang dat je een whiskey aanbieding vindt die aansluit op jouw wensen en behoeften. Immers smaakt niet elke whiskey hetzelfde, er is een enorme variëteit aanwezig. Sommige whiskey aanbiedingen zijn enorm fruitig, anderen juist zacht met diverse tonen. Het is maar net wat je zoekt in dit alcoholische drankje. Desalniettemin ben je er van gegarandeerd dat je hier een whiskey aanbieding vind die bij je past.

Whiskey aanbieding van de week

Elke week biedt deze site een nieuwe whiskey aanbieding van de week aan. Immers zijn er vele bijzondere whiskey’s op de markt, waarvan elk het wel eens verdient om er een weekje uitgelicht te worden. Van blends tot aan single malts, van zacht tot aan erg krachtig… elke week kun je jezelf weer laten verrassen door gebruik te maken van één van de whiskey aanbiedingen van de week.